Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Κοπελούζος: Ελληνορωσική συμμαχία για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε επαφή με τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους βρίσκεται ο Όμιλος Κοπελούζου, προκειμένου να υποβάλλουν από κοινού προσφορά στο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Prime, που μετέδωσε το Reuters.

Στο ρεπορτάζ, φιλοξενούνται δηλώσεις του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, στελέχους του Ομίλου Κοπελούζου και υπεύθυνου των σχέσεων με την Ρωσία, ο οποίος επιβεβαιώνει την είδηση: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους. Περιμένουμε μια απάντηση».

Η εταιρία των Ρωσικών Σιδηροδρόμων αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, ενώ ο Όμιλος Κοπελούζου δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχόλιο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ΤΑΙΠΕΔ προκήρυξε διαγωνισμό για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με στόχο η διαδικασία πώλησης να έχει ολοκληρωθεί τον επόμενο χρόνο. Οι επενδυτές έχουν προθεσμία να εκφράσουν το αρχικό τους ενδιαφέρον έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Τον Μάρτιο, ο επικεφαλής των ρωσικών σιδηροδρόμων Vladimir Yakunin είχε δηλώσει ότι η εταιρία ενδιαφερόταν για την απόκτηση τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και ελληνικών λιμανιών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...