Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σκορδάς: Οι δόσεις θα προσδιορίζονται ανάλογα με το εισόδημα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι όσοι δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια, οι δόσεις θα προσδιορίζονται ανάλογα με το εισόδημα.

Για τους πλειστηριασμούς ανέφερε : «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία δίκαιη λύση και για τις δύο πλευρές στο θέμα της αναστολής πλειστηριασμών. Προσπαθούμε για ένα δίκαιο τρόπο μερικής αναστολής των πλειστηριασμών από το 2014».

Ο κ. Σκορδάς δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «η διαρκής ανανέωση της αναστολής των πλειστηριασμών έχει δημιουργήσει μία υποτιμητική κερδοσκοπία στην αγορά ακινήτων, γιατί, όπως είπε, συσσωρεύονται ακίνητα, τα οποία κάποιοι πονηροί περιμένουν πότε θα βγουν σε προσφορά, για να τα αγοράσουν φθηνά.

«Δεν πρόκειται να πάμε σε μία πλήρη αποδέσμευση αυτών των ακινήτων από την 01/01/2014. Προαπαθούμε με όλους τους ενδιαφερόμενους να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στο θέμα της εκτόνωσης αυτής της συσσώρευσης ακινήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...