Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΒΙΚΟΣ: Ανοδικά οι πωλήσεις στο 5μηνο

Καλύτερα από το μέσο όρο της αγοράς που δραστηριοποιείται, κινούνται οι πωλήσεις της Ηπειρώτικης Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων (Βίκος) στο πεντάμηνο της τρέχουσας χρήσης. Ηδη, από πέρυσι οι πωλήσεις της εταιρείας σημείωσαν άνοδο της τάξης του 10%, και ανήλθαν σε περίπου 70 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, η μεγάλη παραγωγική δυναμικότητα των εργοστασίων και κυρίως η ποιότητα των προϊόντων της είναι τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.Στόχος της είναι να διατηρήσει τις πωλήσεις και την κερδοφορία σε ικανοποιητικά επίπεδα, παρά τα εμπόδια που υψώνει η οικονομική κρίση, η οποία έχει οδηγήσει την αγορά του εμφιαλωμένου νερού σε κάμψη. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να προωθήσει πιο έντονα τα νέα της προϊόντα, όπως το εμφιαλωμένο νερό «Ζαγοροχώρια» στη συσκευασία των 10 λίτρων, το ανθρακούχο νερό και το κρύο τσάι. Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία δώρισε την προηγούμενη εβδομάδα κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Παραγωγή
Η Ηπειρώτικη Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ιδρύθηκε το 1990 και ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Ταυτόχρονα αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ για αναψυκτικά και νερό ιδιωτικής ετικέτας.Σήμερα, λειτουργεί 2 υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών σε έκταση 110 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, εμβαδού 30.000 m2 απασχολεί 250 εργαζόμενους και έχει εγκατεστημένες 8 σύγχρονες γραμμές παραγωγής, δυναμικότητας 200.000 λίτρων /ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...