Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟ Δ. Σ. ΤΗΣ DOLPHIN CAPITAL INVESTORS

STOCKHOLM, SWEDEN - DECEMBER 10:  The Nobel Pr...Image by Getty Images via @daylife
Η Dolphin Capital Investors ανακοίνωσε σήμερα την εκλογή του βραβευμένου με το Νόμπελ Οικονομίας 2010 διεθνούς κύρους καθηγητή Χριστόφορου Πισσαρίδη ως ανεξάρτητο μη-εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Ο κ. Πισσαρίδης, καθηγητής και ερευνητής στο London School of Economics ειδικεύεται σε θέματα αγοράς εργασίας και έρευνας οικονομικής πολιτικής. Παράλληλα, είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του συμβουλίου του European Economic Association ενώ, ανάμεσα στις άλλες του δραστηριότητες, κατέχει θέσεις συμβούλου στην Παγκόσμια Tράπεζα, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην Τράπεζα της Αγγλίας και στον ΟΟΣΑ.

H Dolphin Capital Investors (www.dolphinci.com), αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate (με βάση το καθαρό ενεργητικό της) στο AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, έχοντας συγκεντρώσει 890 εκατομμύρια ευρώ κεφάλαιο, αποκλειστικά από διεθνείς θεσμικούς επενδυτές. Συνολικά έχει υπό ανάπτυξη 14 μεγάλα σύνθετα τουριστικά συγκροτήματα σε έξι χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Δομινικανή Δημοκρατία, Παναμά, Κροατία, Τουρκία). Μεταξύ άλλων, στην Ελλάδα αναπτύσσει το ΑΜΑΝ Resort στο Πόρτο Χέλι, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2012. Η συνολική επένδυση στο Πόρτο Χέλι αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...