Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

«ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ & ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ»

Ομιλητής στο 6° Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ ο επικεφαλής της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής 

Ομιλητής στο 6ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ με θέμα «Οι Προηγμένες Υποδομές Επικοινωνιών ως Θεμέλιο για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ευρώπη» ήταν σήμερα ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, κ. Νάσος Ζαρκαλής.

Ανοίγοντας την 4η Ενότητα της δεύτερης μέρας του συνεδρίου η οποία ήταν αφιερωμένη στις «Πολιτικές βελτιστοποίησης φάσματος για την κινητή ευρυζωνικότητα επόμενης γενιάς» ο κ. Ζαρκαλής στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ζήτημα της επικείμενης ανανέωσης των αδειών χρήσης στο φάσμα των 900MHz.

Ο επικεφαλής της WIND Ελλάς αναγνώρισε ένα νέο «μέτωπο» για τον κλάδο, επισημαίνοντας ότι η αποτίμηση των δεσμών φάσματος προς ανανέωση δενανταποκρίνεται στα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και αγοράςούτε αποτελεί εύλογο και δίκαιο τίμημα.

Ο κ. Ζαρκαλής παρουσίασε στο πλαίσιο της ομιλίας του την ανάλυση που έκανε για λογαριασμό της WIND Ελλάς μία από τις εξέχουσες σε διεθνές επίπεδο εταιρεία οικονομικών συμβούλων, η Compass Lexecon, όπου σύγκρινε τις ευρωπαϊκές τιμολογήσεις για ανανεώσεις αδειών συχνοτήτων στα 900 MHz για εννέα χώρες αναφοράς.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...