Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Λαμία: Στους δρόμους οι έμποροι την Τετάρτη

Σε κινητοποιήσεις κατεβαίνουν την Τετάρτη οι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες στην Φθιώτιδα ανταποκρινόμενοι στο... κάλεσμα των ομοσπονδιών τους, που προτείνουν κλείσιμο των καταστημάτων τους.

Αν και υπάρχουν ενδοιασμοί από κάποιους ως προς τον τρόπο των κινητοποιήσεων, εν τούτοις η κατεύθυνση είναι την Τετάρτη 15 Ιουνίου μετά τις 12 το μεσημέρι να κλείσουν τα καταστήματα, για να διαμαρτυρηθούν όλοι μαζί για τα αντιαναπτυξιακά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση και που βυθίζουν όλη την οικονομία της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κεντρικό αίτημα της διαμαρτυρίας, είναι το σταμάτημα της καθοδικής και επικίνδυνης για την οικονομία και κοινωνία υφεσιακής πορείας της χώρας, που παράγει λουκέτα, ανεργία, φτωχοποίηση, ελλείμματα και ακόμα μεγαλύτερα χρέη.

ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ σημειώνουν ότι η απάντηση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, την ύφεση, δεν μπορεί να είναι άλλη από την επανεκκίνηση της οικονομικής και επενδυτικής δραστηριότητας των Μικρών επιχειρήσεων (της πραγματικής οικονομίας), που σύμφωνα και με την Ε.Ε. αποτελούν την "ραχοκοκαλιά της απασχόλησης" σε Ευρώπη και Ελλάδα.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...