Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

5 νέα Αμοιβαία Κεφάλαια για τα προϊόντα Capital από την INTERAMERICAN

Στην προσθήκη πέντε νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην πλατφόρμα των επιλογών του επενδυτικού συστήματός της προχώρησε η INTERAMERICAN, διευρύνοντας έτσι σε 34 Α/Κ τις επενδυτικές επιλογές που παρέχει με τα προϊόντα Capital και Capital Pension.

Τα νέα Α/Κ είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να λειτουργήσουν δίνοντας διεξόδους και ευκαιρίες επένδυσης και αποταμίευσης στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Έχουν έδρα το Λουξεμβούργο συνδυάζοντας έτσι το αποτελεσματικό θεσμικό περιβάλλον, το αυστηρά εποπτικό πλαίσιο, το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς καθώς και την πρόσθετη ασφάλεια που προσφέρει η συγκεκριμένη χώρα.

Πρόκειται για τα Αμοιβαία Κεφάλαια INTERAMERICAN (LF) Money Market Fund – Reserve (Διαθεσίμων), Fund of Funds – New Frontiers («Νέων Συνόρων»), Equity – Turkish Equity (Αγορά Τουρκίας), Equity – Emerging Europe (Νέα Ευρώπη) και Equity – Global Equities (Αναπτυγμένων Αγορών). Τα νέα Α/Κ εμπλουτίζουν τις δυνατότητες επενδυτικής επιλογής στα πέντε ειδικά μελετημένα χαρτοφυλάκια του συστήματος επένδυσης Capital – αποταμιευτικό, ομολογιακό, μεικτό, αναπτυξιακό και μετοχικό – αλλά και στα εξειδικευμένα χαρτοφυλάκια του Capital Pension.

Με τα παραπάνω Αμοιβαία Κεφάλαια, ένας αποταμιευτής/επενδυτής έχει τη μοναδική ευκαιρία να επιλέξει από τις πλέον ασφαλείς τοποθετήσεις σε ΑΑΑ χώρες (π.χ. “Reserve”), μέχρι αγορές οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικές ευκαιρίες κερδών (frontier markets – “Νέα Σύνορα”) με αντίστοιχο επενδυτικό κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι ειδικά για το Capital Pension, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο λογισμικό πρόγραμμα για τον συνυπολογισμό της επίδρασης του πληθωρισμού στη σύνταξη, τόσο κατά την περίοδο της αποταμίευσης όσο και κατά την περίοδο της συνταξιοδότησης. Το Capital Pension προσφέρει, επίσης, σημαντικές ασφαλιστικές καλύψεις και παροχές όπως απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων, δυνατότητα αλλαγής επενδυτικής πολιτικής, βιβλιάριο έκτακτων καταβολών, ασφάλεια ζωής και κάλυψη μόνιμης/ολικής ανικανότητας για εργασία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...