Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Συσπείρωση δικτύων και εμπορική αντεπίθεση από την INTERAMERICAN

Τη δυναμική ολοκλήρωση κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους μιας ιδιαίτερα αποτελεσματικής δραστηριότητας στις φετινές πωλήσεις σήμανε η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων της INTERAMERICAN, σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις των δικτύων πωλήσεων Agency και συνεργαζομένων Πρακτόρων-Μεσιτών, που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πρόσφατα.

Η Εταιρεία ανακοίνωσε την αναβάθμιση των επενδυτικών προγραμμάτων “Capital” και “Capital Pension” με την προσθήκη νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων, που έφθασαν έτσι τα 34 συνολικά. Τα δύο αναβαθμισμένα προϊόντα θα προωθηθούν στην αγορά από τις 10 Οκτωβρίου. Τα Α/Κ που προστέθηκαν είναι Διαθεσίμων, “Νέων Συνόρων” (νέες αγορές), Τουρκικής Αγοράς, Νέας Ευρώπης (αγορές Ανατολικής Ευρώπης) και Αναπτυγμένων Αγορών. Αφορούν, δηλαδή, σε αγορές που παρουσιάζουν ιδιαίτερη ανάπτυξη ή δίνουν, ήδη, σημαντικές αποδόσεις. Ειδικότερα, το Α/Κ INTERAMERICAN LF Money Market Fund – Reserve (Διαθεσίμων) προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα επενδυόμενα κεφάλαια, τοποθετούμενο σε μέσα χρηματαγοράς πολύ υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας (ΑΑ και ΑΑΑ) κατά 65%, ενώ κατά 35% επενδύει σε γερμανικά, γαλλικά και ολλανδικά ομόλογα.

Σημειώνεται ότι το “Capital Pension” παρέχει τη δυνατότητα σύνταξης για ορισμένη χρονική διάρκεια ή ισοβίως, στηρίζεται σε ελεύθερη επιλογή Α/Κ από την πλατφόρμα Α/Κ του “Capital” ή σε προκαθορισμένο χαρτοφυλάκιο δημιουργίας κεφαλαίου και περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις για σύνταξη αναπηρίας, χηρείας κ.λπ., συνυπολογίζοντας στην τιμολόγηση τον πληθωρισμό. Είναι σημαντικό ότι παρέχει εναλλακτικές επενδυτικές λύσεις προσιτού κόστους για κάθε οικονομική δυνατότητα. Έως σήμερα, το σύστημα “Capital” έχει συγκεντρώσει επενδύσεις που ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ.

Στρατηγικά στον τομέα των πωλήσεων, όπως τόνισε ο Γ. Μαυρέλης, Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, η εταιρεία εστιάζει στη διατήρηση και ανάπτυξη των πελατών με προγράμματα ζωής και υγείας, με νέο σχεδιασμό της επικοινωνίας μαζί τους και με εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης πελατολογίου “Cosmos” (τμηματοποίηση πελατών - νέες πωλήσεις), ενώ στο δίκτυο Agency στόχος είναι να εξελιχθούν όλοι οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι σε financial planners.

Παραγωγικά, το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου η εταιρεία έχει επιτύχει κατά 151% τον στόχο σε νέα παραγωγή ζωής-υγείας-ομαδικών ασφαλίσεων και κατά 109% σε μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα γενικών ασφαλίσεων. Στους κλάδους ζωής και υγείας, το δίκτυο Agency έχει φέρει το 65% της νέας παραγωγής και το δίκτυο πρακτόρων-μεσιτών το 11%, ενώ στις γενικές ασφαλίσεις η παραγωγικότητα δίνει προβάδισμα στο πρακτορειακό δίκτυο (45%), με το δίκτυο Agency στο 38% του συνόλου των ασφαλίστρων.

Κατά τις εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους στον κλάδο υγείας οι κορυφαίοι συνεργαζόμενοι πράκτορες και μεσίτες, καθώς και οι κορυφαίοι συντονιστές, unit managers και ασφαλιστικοί σύμβουλοι του δικτύου Αgency.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...