Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα ζητούν οι πρατηριούχοι

Tην παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για την πάταξη της λαθρεμπορίας, της παράνομης διακίνησης καυσίμων, των φαινομένων νοθείας και των “πειραγμένων” αντλιών ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Η ΠΟΠΕΚ ζητά την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων και των στοιχείων των πρατηρίων καυσίμων και όλων των εμπλεκομένων στο λαθρεμπόριο καυσίμων και υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της ότι “τα δημοσιεύματα περί έξαρσης λαθρεμπορίας και παράνομης διακίνησης καυσίμων επαληθεύουν τις καταγγελίες μας περί δράσης οργανωμένου κυκλώματος παράνομης διακίνησης καυσίμων και λαθρεμπορίας, που λυμαίνεται την αγορά”.

Επίσης σημειώνει ότι δεν επιτρέπεται η κρατική ανοχή σε οικονομικά εγκλήματα δισεκατομμυρίων, “την ώρα που η κοινωνία μας αιμορραγεί οικονομικά και ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται” και προσθέτει ότι “οι οδυνηρές συνέπειες του λαθρεμπορίου πλήττουν όχι μόνο την οικονομία της χώρας μας και τους καταναλωτές αλλά και τους νόμιμους επαγγελματίες του κλάδου μας που λειτουργούν και προσπαθούν να επιβιώσουν υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού”.

Η Ομοσπονδία εκτιμά ότι απαιτείται δραστική παρέμβαση της πολιτείας, ενίσχυση ελεγκτικών μηχανισμών, επιτάχυνση διαδικασιών, εποπτεία και επιβολή αυστηρότατων ποινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...