Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μείωση του Ειδικού Φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν οι Ομοσπονδίες Βενζινοπωλών και Πρατηριούχων

Μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν οι Ομοσπονδίες Βενζινοπωλών και Πρατηριούχων Καυσίμων, σημειώνοντας ότι είναι η μόνη ρεαλιστική λύση για τους καταναλωτές, τα δημόσια έσοδα και το περιβάλλον.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η πολιτική που εφαρμόστηκε οδήγησε σε κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό «Βατερλώ». Χιλιάδες οικογένειες καταδικάστηκαν να κρυώνουν, το Δημόσιο έχασε έσοδα λόγω μείωσης της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και η ατμόσφαιρα σε όλες τις πόλεις έχει γεμίσει δηλητήρια από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση. «Η κοινή λογική επιβάλλει, πλέον, να αναγνωριστεί το λάθος και να γίνουν οι κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις», προσθέτουν.

Σχετικά, τέλος, με το λαθρεμπόριο στην αγορά καυσίμων, επισημαίνουν ότι αν είχαν εγκατασταθεί τα συστήματα ελέγχου εισροών- εκροών σε όλη την αλυσίδα διακίνησης των καυσίμων, το πρόβλημα θα είχε αντιμετωπιστεί χωρίς εξαθλίωση της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...