Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Καταλήψεων... συνέχεια σε πολλές ΔΟΥ της χώρας

Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να βάλει «λουκέτο» σε 51 ΔΟΥ της χώρας έχει προκαλέσει σειρά διαμαρτυριών και καταλήψεων από κατοίκους οι οποίοι δεν θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καταλήψεις που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα ενώ προστέθηκαν και νέες όπως στο Αιγάλεω. Για να αποτραπεί το κλείσιμο της εφορίας, αρκετοί κάτοικοι βρέθηκαν στο δρόμο την ίδια ώρα που ο δήμος, για να αποτρέψει την μετακόμιση στη ΔΟΥ Χαϊδαρίου, απέκλεισε την πρόσβαση στην εφορία του Αιγάλεω με απορριμματοφόρα. Στο σημείο βρέθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου η οποία δήλωσε ότι με τη συρρίκνωση των εφοριακών καταστημάτων δεν πρόκειται να συγκεντρωθούν περισσότερα έξοδα. «Η ιστορία αυτή είναι προσχηματική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη ΔΟΥ της Δεσκάτης στα Γρεβενά η αστυνομία επενέβη μετά από εισαγγελικό αίτημα καθώς από την προηγούμενη Τετάρτη κάτοικοι και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης πραγματοποιούν κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για τη μεταφορά της εφορίας στα Γρεβενά.Την ίδια ώρα, υπό κατάληψη βρίσκεται ακόμη η ΔΟΥ Καρύστου καθώς και η κατάληψη στην εφορία της Νάουσας. Οι κάτοικοι εκεί διαμαρτύρονται για τη μεταφορά του προσωπικού και των υπηρεσιών στη Βέροια.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΔΟΥ στο Λεωνίδιο Κυνουρίας και τη συγχώνευσή της με την ΔΟΥ Παραλίου Άστρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...