Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΣΕΕ: Έκκληση για τερματισμό της αναταραχής στις αστικές συγκοινωνίες


Η ΕΣΕΕ καλεί τους συνδικαλιστές των μέσων μαζικής μεταφοράς και την κυβέρνηση να λήξουν «αυτήν την καταστροφική διαμάχη, διότι ο μόνος που έχει εν τέλει δίκιο είναι ο ταλαιπωρούμενος επιβάτης».

Η ΕΣΕΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι το πολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες έχει φέρει την κατάσταση στα άκρα με ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες, τόσο στη μετακίνηση των πολιτών όσο και στην εμπορική κίνηση της πρωτεύουσας. «Είναι σαφές ότι, ενώ τις δύο πρώτες ημέρες των εκπτώσεων η κίνηση στην αγορά είχε δείξει ενθαρρυντικά στοιχεία, η έναρξη της απεργίας στα μέσα σταθερής τροχιάς μείωσε σημαντικά την κίνηση που διαμορφωνόταν στην αγορά».

Η ΕΣΕΕ ζητά από αμφότερες τις πλευρές να κάνουν η καθεμία ένα βήμα πίσω για να σταματήσει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Καλεί το υπουργείο Ανάπτυξης και Μεταφορών να αρχίσει να επιλέγει τον διάλογο «και να σταματήσει τις τακτικές αιφνιδιασμού και άμεσης αντιπαράθεσης που τελικά έχουν ως αποτέλεσμα το γενικό απεργιακό μπλακ-άουτ στις συγκοινωνίες αλλά και στην αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...