Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της διασυνοριακής συγχώνευσης της ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Αγορών (Financial Services and Markets Authority – “FSMA”), στις 29 Οκτωβρίου 2013, ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο που αφορά στην αποδοχή της εισαγωγής των μετοχών της Βελγικής εταιρείας Viohalco SA/NV στο Euronext Brussels στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων δι’ απορροφήσεως από την Viohalco SA/NV της «ΒΙΟΧΑΛΚΟ» και της Βελγικής εταιρείας Cofidin SA (στο εξής «Ενημερωτικό Δελτίο»), με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2013, το οποίο καταρτίστηκε από την Viohalco SA/NV, σύμφωνα με το άρθρο 3 της οδηγίας 2003/71/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τροποποιήθηκε από την οδηγία 2010/73/EC, σε συνδυασμό με το άρθρο 20 του Βελγικού Νόμου της 16 Ιουνίου 2006 για τη δημόσια προσφορά κινητών αξιών και την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Στις 30 Οκτωβρίου 2013, το «Ενημερωτικό Δελτίο», μαζί με τη μετάφρασή του στην Ελληνική γλώσσα, γνωστοποιήθηκε στην Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (στο εξής «Ε.Κ.»).

Στις 6 Νοεμβρίου 2013, η «Ε.Κ.» με επιστολή της κατέστησε γνωστό στην «ΒΙΟΧΑΛΚΟ» ότι το «Ενημερωτικό Δελτίο» μπορεί να διατεθεί άμεσα και στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα.

Το «Ενημερωτικό Δελτίο», μαζί με τη μετάφρασή του στα ελληνικά, θα είναι διαθέσιμο στο κοινό, από την 7 Νοεμβρίου 2013, ως εξής:

α) στην Ελλάδα, σε ηλεκτρονική μορφή:

στην ιστοσελίδα της «ΒΙΟΧΑΛΚΟ» (www.viohalco.gr )

στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr)

β) στο Βέλγιο, σε ηλεκτρονική μορφή:

στην ιστοσελίδα της Viohalco SA/NV (www.viohalco.com)

στην ιστοσελίδα της “FSMA” (www.fsma.be)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...