Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

1ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε το ka-business.gr (ιδιωτική πρωτοβουλία) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με υποστηρικτές το ΣΕΒΕ, τη ΔΕΘ ΑΕ και την Τράπεζα Πειραιώς, στο ξενοδοχείο Porto Palace το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011.

Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, τις εργασίες του πολυσυνεδρίου, που ξεκίνησαν στις 10:30 π.μ. και ολοκληρώθηκαν στις 22:00 μ.μ., παρακολούθησαν περισσότερα από 600 άτομα (περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολιτικοί, ελεύθεροι επιχειρηματίες -νομικοί, οικονομολόγοι, ασφαλιστές, σύμβουλοι επιχειρήσεων, λογιστές, μεσίτες κλπ-, έμποροι, βιομήχανοι, βιοτέχνες, επενδυτές, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, επιστημονικό δυναμικό και φοιτητές οικονομικής κατεύθυνσης).

Αξίζει να σημειωθεί πως τις εργασίες του Πολυσυνεδρίου επισκέφθηκαν περισσότερα από 2000 άτομα, στο διαδικτυακό κανάλι (web tv) του ka-business.gr σε όλο τον κόσμο, καθώς προβλήθηκαν ζωντανά.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα videο με όλες τις εκδηλώσεις στο web tv του ka-business.gr, συμπεριλαμβανομένης της συνέντευξης τύπου, που δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ, στις 2 Νοεμβρίου 2001, της βράβευσης 4 επιχειρηματιών καθώς και όλο το φωτογραφικό υλικό του 1ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...