Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πώς στήθηκε η κομπίνα με την Proton Bank

Να πώς στήθηκε η υπόθεση παράνομων δανειοδοτήσεων από την Proton Bank σε εταιρίες συμφερόντων του Λ. Λαυρεντιάδη και πως εκατομμύρια ευρώ κατέληξαν στις τσέπες υπαλλήλων του και στα ταμεία εταιρειών απευθείας. Από τη Δικαιοσύνη περιγράφεται πως «κατασκευάστηκαν» εταιρείες για να εισπράξουν τα δάνεια εκατομμυρίων από την Proton, αλλά αποδίδεται και οργάνωση εγκληματικής ομάδας σε στελέχη και τον ίδιο τον Λ. Λαυρεντιάδη στην προσπάθεια να εξαπατηθούν και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το βούλευμα -κόλαφο για τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλους τριάντα επιχειρηματίες-συνεργάτες του στην τράπεζα ή στις εταιρίες που δανειοδοτήθηκαν από την Proton Bank με 701.200.000 ευρώ αποκαλύπτει σήμερα το Βήμα. Πρόκειται για το βούλευμα με το οποίο απαγορεύτηκε η κίνηση όλων των λογαριασμών στις τράπεζες και κατασχέθηκαν τα ποσά που βρίσκονταν στις θυρίδες για τους:
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...