Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Προωθώντας την Επιχειρηματικότητα στην Ανώτατη Εκπαίδευση»

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης φοιτητών με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, διοργανώθηκε τη Δευτέρα από την Ειδική Γραμματεία Ευρωπαϊκών Πόρων του υπουργείου Παιδείας, ειδικό σεμινάριο με τίτλο «Προωθώντας την Επιχειρηματικότητα στην Ανώτατη Εκπαίδευση». Στο σεμινάριο συμμετείχαν 80 στελέχη Μονάδων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας των ΑΕΙ από όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι οι μονάδες λειτουργούν ως ειδικά γραφεία υποστήριξης της επιχειρηματικότητας στα ΑΕΙ με σκοπό την παροχή εκπαίδευσης και πρακτικής εμπειρίας σε φοιτητές και αποφοίτους για τη λειτουργία μίας επιχείρησης, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν τόσο στις απαιτήσεις ίδρυσης και λειτουργίας της, όσο και στις απαιτήσεις της μελλοντικής απασχόλησής τους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...