Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η Saucony στην Marathon Expo στο Ζάππειο, για τον Κλασικό Μαραθώνιο

 Η Saucony, το γρηγορότερα ανερχόμενο brand παπουτσιών στην αθλητική αγορά με υψηλή τεχνολογία αποκλειστικά για δρομείς, θα έχει δυναμική παρουσία στο Marathon Expo 10-12 Νοεμβρίου που γίνεται στα πλαίσια του Κλασικού Μαραθώνιου

Oι δρομείς μεγάλων αποστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Saucony στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2011, τρεις μέρες πριν την έναρξη του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών την Κυριακή Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του Marathon Expo, που έχει δωρεάν είσοδο, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ρούχα και παπούτσια Saucony σε τιμές ευκαιρίας για να γνωρίσει το brand και να αποκτήσει την εμπειρία της ανωτερότητας της ποιότητας Saucony.

Στην αθλητική έκθεση θα δώσουν το παρόν τους ολες οι εταιριες που παρεχουν εξοπλισμο και ειδη που αφορουν δρομεις. Η Saucony, στην έκθεση θα διαθετει για πρωτη φορα επισημα στην Ελλαδα τα ειδη της.

Επισης, η Saucony ξεκινώντας την επίσημη παρουσια της στην Ελλαδα εχει δημιουργησει τη σελιδα της στο Facebook www.facebook.com/saucony.greece όπου οι φίλοι της κάνοντας like, θα μπορουν να έχουν μια ειδική έκπτωση επί πλέον 10% σε όλα τα είδη που θα διατίθενται, κατά τη διαρκεια της εκθεσης, στο Ζαππειο.

Με πάθος για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την υψηλής τεχνολογίας εφαρμοσμένη μηχανική, τα running shoes Saucony δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη ζωή των δρομέων καλύτερη: Ελαφριά hi-tech υλικά, βραβευμένη τεχνολογία υποστήριξης του πέλματος, ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα, είναι μόνο μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των «καλύτερων running shoes» του άμεσου μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...