Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Σκυλακάκης: Nα ξεκαθαρίσει τη θέση του ο κ. Σαμαράς

Ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς, αντί η κυβέρνηση να επικεντρώνεται στη διεκδίκηση πόρων για επενδύσεις και συμμάχων στην προσπάθεια να εξασφαλίσουμε χαμηλότερα επιτόκια στο PSI, που ισοδυναμούν με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για τον έλληνα φορολογούμενο, αναγκάζεται να σπαταλά το πενιχρό μας διπλωματικό κεφάλαιο για να βρει σε τι είδους χαρτί θα υπογράψει ο κ. Σαμαράς.
Στο εσωτερικό είναι προφανές σε όλους ότι ο κ. Σαμαράς δεν κινείται με κίνητρο την εθνική αξιοπρέπεια. Απλώς επιδιώκει τον κατευνασμό των οπαδών του αντιμνημονιακού μετώπου για την στροφή που αναγκάστηκε να κάνει.
Στην Ευρώπη όμως -όπου υπάρχει μεγάλη καχυποψία έναντι της χώρας μας, -λόγω της παραποίησης των στατιστικών στοιχείων, της αποτυχίας και των παλινωδιών του ΠΑΣΟΚ στην εφαρμογή του προγράμματος και της πολύμηνης αντιμνημονιακής ρητορείας του κ. Σαμαρά- η στάση του εκλαμβάνεται ως διγλωσσία.
Γι' αυτό και ο κ. Σαμαράς πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Αν δεν συμφωνεί επί της ουσίας ας μην υπογράψει και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Αν συμφωνεί, ας σταματήσει να ταλαιπωρεί τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...