Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Στην εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας επικεντρώνεται το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας

Το πλαίσιο δράσης για το 2013-2014, που αφορά στην προώθηση και ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας, συζητήθηκε στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των συναρμόδιων φορέων στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Η σχετική πρωτοβουλία του επιμελητηρίου έχει δρομολογηθεί από πέρυσι το Νοέμβριο οπότε και υπεγράφη Πρωτόκολλο συνεργασίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία χαρακτηρίστηκε στρατηγική, οι φορείς είχαν την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων προκειμένου να εξειδικευτούν και προγραμματιστούν οι δράσεις προώθησης για το 2013. Αναλύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές δικτύωσης των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα και αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση των φορέων στο άμεσο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκινήσει η εκπόνηση του Προγράμματος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της ΕΕΔΕ η Φανιάννα Γκόφα και ο Χρήστος Ρακοβίτης, εκ μέρους του ΕΒΕΑ η Ελένη Φώτη και η Μαρία Ζωγράφου, εκ μέρους του ΠΣΕ ο Νίκος Αρχοντής, εκ μέρους της Τράπεζας Eurobank η Ναταλία Χριστοδούλου και η Ελένη Διαμαντή, εκ μέρους του ΣΕΒΕ ο Παναγιώτης Τσαφαράς. Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητηρίο της Αθήνας εκπροσωπήθηκε από τον γενικό γραμματέα Π. Βαμβακάρη ο οποίος εκπροσώπησε και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...