Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο


Tην ανάκληση της άδειας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την υπαγωγή του σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης αποφάσισε η Τράπεζα της Ελλάδος, την Τετάρτη. Συστήθηκε μεταβατικό πιστωτικό ίδρυμα με την επωνυμία «ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, Ειδικός Εκκαθαριστής ορίστηκε η Μαργαρίτα Μάλλη του Δημητρίου (με την υπ’ αριθμόν 60/18.1.2013 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τραπέζης της Ελλάδος).

Συστήθηκε μεταβατικό πιστωτικό ίδρυμα με την επωνυμία «ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.», με μοναδικό μέτοχο το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (βάσει της  υπ’ αριθμόν 2124/Β95/18.1.2013 απόφασης του υπουργού Οικονομικών).

Άδεια λειτουργίας έχει ήδη χορηγηθεί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (με την υπ’ αριθμόν 7/18.1.2013 απόφαση της Επιτροπής Μέτρων Εξυγίανσης της Τράπεζας της Ελλάδος).

Αποφάσεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την συνεδρίασή του την Τετάρτη, ενέκρινε τη διαγραφή των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης και των προϊόντων Δανεισμού (SL/SB/RA) επί της μετοχής της «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΤΕ», με ημερομηνία εφαρμογής την Τετάρτη 23/01/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...