Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

O Μαρινόπουλος αποκτά τα 149 καταστήματα της Αρβανιτίδης Α.Ε.

Ο διευθύνων του ομίλου Μαρινόπουλου Jérôme Loubère

Πρόκειται για μια συμφωνία σταθμό αφού η Carrefour Μαρινόπουλος και η Carrefour Express αποκτούν το σύνολο του δικτύου των 149 καταστημάτων της Αρβανιτίδης Α.Ε. περνώντας όπως λένε χαρακτηριστικά ένα μήνυμα "ελληνικότητας" και γίνονται το μεγαλύτερο δίκτυο λιανεμπορίου στην Ελλάδα.


Τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας θα μετονομαστούν άμεσα σε Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express, και θα αναβαθμίσουν πλήρως την εικόνα και την οργάνωσή τους.


Η Carrefour Μαρινόπουλος με 870 καταστήματα στην Ελλάδα και με καταστήματα σε Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Κύπρο επιχειρεί να δώσει βάρος και στην Βόρεια Ελλάδα στηρίζοντας τους ντόπιους παραγωγούς και ενισχύοντας τις τοπικές οικονομίες.

 Η συμφωνία franchise με την Αρβανιτίδης Α.Ε. υπεγράφη από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στη λιανική και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά με τη λειτουργία του μεγαλύτερου λιανεμπορικού δικτύου στην Ελλάδα.

Ως leader της αγοράς αυτό που επιχειρεί είναι μέσα από την επέκταση του δικτύου να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα επενδύοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά επανεπενδύουν στην Ελλάδα.

Σε όλα τα νεα καταστήματα της Αρβανιτίδης Α.Ε. με το νεο ιδιοκτήτη την Karipidis Bros που είναι σεβαστό όνομα στην Βόρεια Ελλάδα, η Carrefour Μαρινόπουλος, αποκτώντας το franchise θα επενδύσει βάζοντας το δικό της σήμα και τα δικά της προϊόντα.

Η αποθήκη που λειτουργεί η Αρβανιτίδης Α.Ε. στη Βέροια, εφεξής θα τροφοδοτεί τα καταστήματα του δικτύου με νέα γκάμα προϊόντων, στα οποία θα περιλαμβάνονται και τα προϊόντα με σήμα «Carrefour».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...