Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ύψους 211,7 εκατ ευρώ για τη στήριξη της απασχόλησης

Επισπεύσθηκαν οι διαδικασίες ενεργοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος, του “Εθνικού Αποθεματικού Απροβλέπτων” που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, με συνολικό προϋπολογισμό 211,7 εκατ. ευρώ.
 
Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής, σε περιοχές που πλήττονται από απρόβλεπτες τοπικές ή ταμειακές κρίσεις, που συνδέονται με οικονομική και κοινωνική αναδιάρθρωση, συμπεριλαμβανομένης τυχόν αναδιάρθρωσης που προκαλείται από φυσικές καταστροφές ή με τις συνέπειες της απελευθέρωσης του εμπορίου.
 
Όπως αναφέρει το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η στρατηγική του προγράμματος έχει βραχυπρόθεσμο και μέσο-μακροπρόθεσμο ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Ήδη το πρόγραμμα εξειδικεύεται μέσω μελετών, τα συμπεράσματα των οποίων θα οδηγήσουν στην πλήρη ενεργοποίησή του από τις αρχές της καινούριας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...