Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Συνεδρίαση διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων την Τετάρτη

Το σχέδιο δράσης όσον αφορά στην πρόσληψη, επιλογή και αναζήτηση χρηματοοικονομικών συμβούλων σε θέματα αναδιαρθρώσεων και αποκρατικοποιήσεων και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου θα τεθούν επί τάπητος στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων την Τετάρτη.
Πιο συγεκριμένα, το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι οι επιλογές του Δημοσίου σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης όσον αφορά στην πρόσληψη, επιλογή και αναζήτηση χρηματοοικονομικών συμβούλων σε θέματα αναδιαρθρώσεων και αποκρατικοποιήσεων.
Επιπλέον, σχετικά με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, θα συζητηθούν οι θεσμικές αλλαγές για την άσκηση ενιαίας και καλύτερα συντονισμένης πολιτικής, οργανωτικές αλλαγές, ενέργειες απογραφής και ποιοτικής ανάλυσης, θεσμικές πρωτοβουλίες για συγκεκριμένα μεγάλα ακίνητα, καθώς και η επιλογή και προώθηση της αξιοποίησης συγκεκριμένων σημαντικών ακινήτων.
Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΑΑ συμμετέχουν τα μόνιμα μέλη της επιτροπής ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, όπως επίσης και ο Υπουργός Εθνικής ’μυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, ο Υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης και ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...