Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ξεπουλάει τα καταστήματά της η ΑΤΛΑΝΤΙΚ...

Auchan super market in Budapest, HungaryImage via WikipediaΣτην πώληση του παγίου εξοπλισμού ενός καταστήματος επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου στο Κορωπί, στην επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ «Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.», προχώρησε η Ατλάντικ στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιάρθρωσης του δικτύου της.

Προχώρησε επίσης στην πώληση τριών καταστημάτων στην επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.», το ένα εξ αυτών στη Νάουσα (Οδός Χριστόδουλου Πετρίδη), με τα έσοδα από την πώληση του οποίου αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Α.Ε.», και τα υπόλοιπα δύο στη Λάρισα (Οδός Χατζημιχάλη) και στο Βόλο (Οδός Κουμουνδούρου & Ρήγα Φεραίου), με τα έσοδα από την πώληση των οποίων αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή «ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ».

Η εταιρεία πούλησε ακόμη ένα κατάστημα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης (Οδός Χρ. Σμύρνης & Ευελπίδων) στην επιχείρηση «Κ.ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ - Σ.ΧΑΛΚΟΜΑΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

Από την πλευρά τους οι 30 εργαζόμενοι του υποκαταστήματος Ατλάντικ στην οδό Γαμβέτα στη Θεσσαλονίκης προχωρούν σε τρίωρη στάση εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα τριών μηνών, αλλά και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, υπό τη νέα διοίκηση της αλυσίδας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...