Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Για κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι εφοριακοί

Για δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις προειδοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ) με αφορμή  τα σενάρια για νέες απολύσεις.

"Η Ομοσπονδία Εφοριακών έχει επανειλημμένα αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορολογικές υπηρεσίες (εφορίες, ΣΔΟΕ, κλπ) από τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού", αναφέρει η Ομοσπονδία σε σχετική ανακοίνωση.

"Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις ημέρες αυτές, αλλά και η εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου 2013 – 2016, προετοιμάζουν το έδαφος για νέες απολύσεις που καλύπτονται πίσω από διάφορες προφάσεις. Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπου, ότι δεν θα αποδεχθούμε ούτε μια απόλυση εργαζόμενου από τις φορολογικές υπηρεσίες".

"Όσοι σχεδιάζουν απολύσεις, θα βρεθούν αντιμέτωποι με δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, χωρίς όρια. Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι, στη διάλυση των φορολογικών υπηρεσιών", προσθέτει η Ομοσπονδία.
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...