Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Σαράντα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος υπέβαλαν παραίτηση

Αναταραχή επικρατεί στους κόλπους της Τράπεζας της Ελλάδος μετά από την παραίτηση 40 κορυφαίων στελεχών της, ορισμένοι από αυτούς μάλιστα βρίσκονταν σε κρίσιμες θέσεις.

Η απόφαση των 40 παραιτηθέντων στελεχών οφείλεται στην διάταξη που ψηφίστηκε περί αποκρατικοποιήσεων και ορίζει πως ο ανώτατος μισθός των στελεχών των διοικήσεων σε τράπεζες και ΔΕΚΟ δεν θα ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ μικτά (ή 2.900 ευρώ καθαρά).

Μεταξύ των στελεχών που υπέβαλαν την παραίτηση τους είναι ο Διευθυντής Εποπτείας του τραπεζικού συστήματος Γιάννης Γούσιος τον οποίο θα αντικαταστήσει η Βασιλική Ζάκκα.

Επίσης αποχωρούν ο διευθυντής Ασφαλιστικής Εποπτείας της Τραπέζης της Ελλάδος Χαράλαμπος Βογιαντζής, ο διευθυντής οικονομικών μελετών Ισαάκ Σαμπεθάι, ο Οικονομικός Διευθυντής της ΤτΕ Χ. Παπακωνσταντίνου, ο Διευθυντής Ελέγχων της Τράπεζας της Ελλάδος και ο Διευθυντής Εσωτερικής Επιθεώρησης της ΤτΕ.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...