Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ογδόντα εξαγωγικές βγαίνουν δυνατά στη Ρωσία

Δυναμική συμμετοχή στην 5η επιχειρηματική αποστολή του Go International, αυτή τη φορά στη Μόσχα, θα έχουν εξαγωγικές επιχειρήσεις της βόρειας Ελλάδας...
Το ενδιαφέρον για την αγορά- στόχο της Ρωσίας είναι μεγάλο και αποτυπώνεται στον αριθμό των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, όπως και στο ισχυρό εξαγωγικό τους προφίλ. Συνολικά στην επιχειρηματική αποστολή και το forum που θα πραγματοποιηθούν 27- 28 Μαίου, θα πάρουν μέρος 80 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, με έξοδα που θα καλυφθούν πλήρως από τον ιδιωτικό τομέα. Το 1/4 από αυτές, περίπου 20 τον αριθμό, είναι επιχειρήσεις της βόρειας Ελλάδας.

Την αποστολή διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης όπως και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Η επόμενη επιχειρηματική αποστολή, που διοργανώνει ο ΣΕΒΕ σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και την αναπλ. Γ.Γ. ΔΟΣ Μάγδα Καρακόλη, θα γίνει στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ, μεταξύ 8 και 9 Ιουλίου.


voria.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...