Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Intralot: Δεκαετής σύμβαση για τη λοταρία στην Ταϊβάν

Την Intralot, ως βασικό μέτοχο του κοινοπρακτικού σχήματος LotRich Information Co., Ltd., επέλεξε για τεχνολογικό πάροχο η ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν (CTCB), μέλος της Chinatrust Financial Holding Company, μετά την αδειοδότηση της CTCB από την πολιτεία για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.
Σημειώνεται ότι η Intralot αποτελεί τον τεχνολογικό πάροχο της ChinaTrust Commercial Bank στην Ταϊβάν από το 2007, όταν η CTCB έλαβε την πρώτη άδεια διαχείρισης της Λοταρίας. To νέο έργο θα έχει διάρκεια 10 έτη.

Η Intralot θα παρέχει στην ChinaTrust Commercial Bank και στην Taiwan Lottery Corporation (TLC), τη θυγατρική εταιρεία της CTCB που διαχειρίζεται τη Λοταρία, το κεντρικό σύστημα LOTOS™ O/S, το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου LOTOS™ Horizon, καθώς και τις απαραίτητες υπηρεσίες για την 10ετή υποστήριξη και συντήρηση του Κεντρικού Συστήματος και του δικτύου των πρακτορείων της Λοταρίας. Παράλληλα, η Intralot θα εγκαταστήσει 6.050 τερματικά Photon σε πρακτορεία σε όλη την Ταϊβάν.

«Η απόφαση της ChinaTrust Commercial Bank να επιλέξει ακόμη μία φορά την Intralot ως τεχνολογικό πάροχο για το έργο διαχείρισης της Λοταρίας επιβεβαιώνει την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τη CTCB και την TLC από το 2007. Η INTRALOT, μέσω της ευρείας γκάμας καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει, αποτελεί πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη της ChinaTrust Commercial Bank και υποστηρίζει τις προσπάθειές της να αυξήσει τη συνεισφορά της σε Κοινωφελείς Σκοπούς. Επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ταϊβάν για επιπλέον 10 χρόνια με στόχο να διατηρήσουμε την ηγέτιδα θέση μας στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ασίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...