Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Πειραιώς: Θα προχωρούσε σε αύξηση 2,5 δισ. ευρώ

Οι προτάσεις και οι εισηγήσεις, που είχε στα χέρια του ο κ. Μιχάλης Σάλλας ήταν για μια αύξηση 2,5 δισ. ευρώ, ωστόσο η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ήθελε μια τέτοια κίνηση αυτή την στιγμή

Στα 2,5 δισ. ευρώ θα έφθανε η αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά τελικώς το κοντέρ έπεσε στο 1,75 δισ. ευρώ, συν το ομολογιακό των 500 εκατ. ευρώ. 

Οι προτάσεις και οι εισηγήσεις, που είχε στα χέρια του ο κ. Μιχάλης Σάλλας ήταν για μια αύξηση 2,5 δισ. ευρώ, ωστόσο η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ήθελε μια τέτοια κίνηση αυτή την στιγμή.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει απο το εξωτερικό για την Ελλάδα είναι τεράστιο όσο κι αν φάινεται παράξενο, ιδιαίτερα στο City του Λονδίνου.

Κι αυτό το διαπίστωσαν κάποιοι όταν την είδηση του ομολογιακού την είχαν οι Financial Times. Όμως, οι εγγλέζοι του City θα αγοράσουν πάλι απο δεύτερο “χέρι”, αφου οι Αμερικανοί ήταν και παραμένουν πρωτοπόροι στις ελληνικές μετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...