Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ιταλία: έναρξη λειτουργίας νέας μονάδας παραγωγής οξυγόνου

Air Liquide7Image via WikipediaΗ Air Liquide ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μιας νέας μονάδας παραγωγής αέριου οξυγόνου υψηλής πίεσης και υψηλής καθαρότητας στην Ιταλία. Στο Castelnuovo del Garda, κοντά στην Βερόνα, όπου η Air Liquide λειτουργεί ήδη μια άλλη Μονάδα Διαχωρισμού Αέρα, η νέα μονάδα θα έχει δυναμικότητα περίπου 800 τόνων/ημέρα, με αποτέλεσμα η συνολική δυναμικότητα σε αυτές τις εγκαταστάσεις να φτάσει τους 1.100 τόνους οξυγόνου ανά ημέρα. Η συνολική επένδυση ανέρχεται περίπου στα € 40 εκατ.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Αυτή η νέα τυποποιημένη «μονάδα YangO2» σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Air Liquide Hangzhou, το Κέντρο Engineering & Construction της Air Liquide στην Κίνα. Είναι η πρώτη μονάδα παραγωγής που εγκαταστάθηκε στην Ευρώπη στο συγκεκριμένο είδος και χάρη στην αυξημένη δυναμικότητα, θα παρέχει την δυνατότητα στην Air Liquide να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της, οι οποίοι συνδέονται μέσω ενός δικτύου αγωγών 700 km. Αυτό το δίκτυο προμηθεύει την χαλυβουργία Arvedi, η οποία βρίσκεται στην Cremona, καθώς επίσης και πολλούς πελάτες στην Βόρεια Ιταλία. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...