Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «The ERP Simulation Game»

ALBA Graduate Business SchoolImage via Wikipedia
Aπό το ALBA Graduate Business School και τη SAP Hellas 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή εκδήλωση «The ERP Simulation Game» από το ALBA Graduate Business School και τη SAP Hellas την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και αφορούσε σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης, βασισμένο στο λογισμικό SAP ERP, το οποίο έχει αναπτυχθεί από επιστημονική ομάδα στο HEC Montreal, έπειτα από μακροχρόνια έρευνα. Οι συμμετέχοντες βίωσαν μία πρωτοποριακή εμπειρία παίρνοντας μέρος σε αυτό το παιχνίδι χωρισμένοι σε ομάδες. Στόχος του παιχνιδιού ήταν η άρτια και αποτελεσματική λειτουργία κάθε ομάδας (εικονικής επιχείρησης) με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους και του μεριδίου αγοράς.

Το παιχνίδι εντάσσει τους συμμετέχοντες σε μία εικονική ανταγωνιστική αγορά και θέτει πιεστικά και απόλυτα ρεαλιστικά διοικητικά διλλήματα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αξιολογήσουν τις επιδόσεις της εταιρείας/ομάδας τους και των ανταγωνιστών τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Το παιχνίδι στοχεύει στην συνολική αντίληψη της λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και συνεργασίας σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και αβεβαιότητας.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό.

Πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι προσομοίωσης, υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/ERPSim. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του ALBA, τηλ.: 210-8964531, e-mail: communications@alba.edu.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...