Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Internet

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου) συνδιοργανώνουν Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet με θέμα: “E-Business Innovation Forum” στις 22 & 23 Νοεμβρίου του 2010 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ.
 
Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των ειδικών για την παρούσα κατάσταση και τις προοπτικές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, η ανάλυση των βασικών θεμάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξή του και η καταγραφή προτάσεων προς την πολιτεία και άλλους φορείς για την ενίσχυση των πρωτοβουλιών αυτών. Ειδικότερα εστιάζει το ενδιαφέρον του στους παρακάτω τομείς:
  • Υποδομές, Θεσμικό Πλαίσιο και Εθνικές Πρωτοβουλίες
  • Τάσεις Καταναλωτών, Επιχειρήσεων και Οργανισμών για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Διαδίκτυο
  • Ελληνικά Cases Βέλτιστων Πρακτικών
  • Νέα Επιχειρηματικότητα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο ή ενδιαφέρονται να εμπλακούν, σε κυβερνητικά στελέχη που σχετίζονται με την υλοποίηση πρωτοβουλιών, σε νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και σε εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου.
Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το neo2.gr.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Βάσω Ταξίδου, στο τηλέφωνο της ΕΕΔΕ, 210 2112000 (εσωτ. 710), φαξ 210 2112020-1, eip@eede.gr, www.eede.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...