Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Εντός διμήνου η απόφαση για τα Ατλάντικ

Στα χέρια του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η τύχη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ
Εντός του επομένου διμήνου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με το πέρας της διαδικασίας συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ ΑΕΕ.
Συγκεκριμένα, δεν επιτεύχθηκε η πολυπόθητη συνδιαλλαγή με τους πιστωτές της αλυσίδας, αφού μόλις το 6,7% αυτών συναίνεσε στη συγκεκριμένη πρόταση. Σημειώνεται ότι για να προχωρήσει η διαδικασία συνδιαλλαγής απαιτούνταν η συναίνεση του 51% των πιστωτών της εταιρίας.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού η εταιρεία γνωστοποίησε ότι σήμερα εκδικάστηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση του διαμεσολαβητή, Αθανάσιου Λιάγκου, σχετικά με το πέρας της διαδικασίας συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007.
Επίσης, η εταιρεία κατέθεσε και δήλωση παύσης πληρωμών, η οποία θα εκδικαστεί την 8 Ιουνίου 2011 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...