Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΟΥ-ΚΟΥ

Αναβλήθηκε τελικά η εκδίκαση της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων, την οποία υπέβαλε η Κλουκίνας-Λάππας κατά της Κου-Κου, στις 18 Απριλίου.

Μέσω της αίτησης, για την οποία είχε οριστεί δικάσιμος στις 26 Μαΐου, η εταιρεία ζητούσε όπως αναγνωρισθεί προσωρινά νομέας των κινητών πραγμάτων κυριότητας, υποχρεώνοντας την Κου-Κου και κάθε τρίτο που τα κατέχει για λογαριασμό της, να αποδώσει στην εταιρεία τη νομή και κατοχή των «παρανόμως παρακρατηθέντων», όπως ανέφερε σχετικά.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Κου-Κου, η εκδίκαση ήταν άνευ ουσίας, καθώς ήδη έχουν επιστραφεί όλα τα εμπορεύματα στην Κλουκίνας-Λάππας, αν και οι διαφορές παραμένουν μεταξύ των δύο πλευρών.

Επί του παρόντος, η βορειοελλαδίτικη εταιρεία πώλησης παιχνιδιών βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία συνδιαλλαγής, όπως ορίζει η υπαγωγή στο άρθρο 99, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιτύχει συμφωνία πιστωτών πάνω από 50%.

Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, όπως και για το επιχειρησιακό πλάνο αναδιάρθρωσης, το οποίο έχει υποστεί σημαντικές προσαρμογές βάσει των νέων εκτιμήσεων για τον κλάδο των παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...