Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σε άνοδο οι ομαδικές ασφαλίσεις της INTERAMERICAN

Τη θέση της στην αγορά των ομαδικών ασφαλίσεων ενισχύει η INTERAMERICAN με την ένταξη, κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, 45 νέων επιχειρήσεων στο πελατολόγιό της, ορισμένες από τις οποίες είναι όμιλοι ευρείας δραστηριότητας. Το πελατολόγιο της εταιρείας αριθμεί σήμερα περί τις 900 επιχειρήσεις. Η νέα παραγωγή ασφαλίστρων των ομαδικών ασφαλίσεων της INTERAMERICAN παρουσιάζεται αυξημένη κατά 88% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα (Ιανουάριος - Απρίλιος) του 2010 και υπερβαίνει σημαντικά τις φετινές προβλέψεις, αφού η παραγωγική επίδοση κάλυψε κατά 185,5% τον στόχο.

Βασιζόμενη στις υποδομές της και στα δίκτυα του συστήματος υγείας Medisystem, η INTERAMERICAN προωθεί με επιτυχία στις ομαδικές ασφαλίσεις τα προγράμματα υγείας GroupFit και GroupActive, ενώ ζήτηση παρουσιάζουν και τα προγράμματα Micro Group Protection (ζωής και υγείας) και Micro Group Pension (συνταξιοδοτικά).

Στο πλαίσιο της σύγχρονης εξυπηρέτησης και της άμεσης πληροφόρησης της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού των συμβεβλημένων επιχειρήσεων η εταιρεία έχει υιοθετήσει την καινοτόμο υπηρεσία e-Customer. Η πλατφόρμα παρέχει online στοιχεία για όλα τα βασικά σημεία διαχείρισης και λειτουργίας του ομαδικού ασφαλιστηρίου κάθε επιχείρησης – πελάτη και συγκεκριμένα τις παροχές, στοιχεία των ασφαλισμένων, ανάλυση αποζημιώσεων σε βάθος χρόνου για κάθε ασφαλισμένο και τη ροή πληρωμής ασφαλίστρων.

Ασφάλιση του προσωπικού της LeasePlan Hellas Η LeasePlan, εταιρεία λειτουργικών μισθώσεων αυτοκινήτων, προστέθηκε στους πελάτες της INTERAMERICAN, προχωρώντας πρίν λίγες ημέρες στην ομαδική ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού της. Το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης καλύπτει ολοκληρωμένα τους εργαζομένους της LeasePlan με ασφάλεια ζωής, μόνιμης ολικής και μερικής ανικανότητας από ασθένεια και ατύχημα, με ασφάλεια εισοδήματος και με παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...