Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: Αποχώρηση Γενικού Διευθυντή

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. (εφεξής η «Εταιρία»), γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του Γενικού Διευθυντή της Εταιρίας κ. Δημητρίου Παπούλη, μετά από μία επιτυχημένη διετή πορεία κατά την οποία τέθηκαν οι βάσεις για την σταδιακή υλοποίηση των στόχων της Εταιρίας, με την ισχυροποίηση των ιδίων σημάτων και την ανάπτυξη του δικτύου λιανικής.

Τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Σάββας Χατζηιωάννου, ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπούλη αφενός για τη συνεισφορά του τα τελευταία δύο χρόνια στην αντιμετώπιση των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών στην αγορά ένδυσης-υπόδησης αφετέρου δε για τις προσπάθειες που κατέβαλλε να θεμελιωθεί η νέα εποχή για την ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου της λιανικής και την προώθηση των ιδίων επωνύμων προϊόντων μας. Ευχόμαστε στον κ. Παπούλη καλή συνέχεια και επιτυχία σε ότι επιδιώξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...