Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Κοινωνική τορπίλη» ο ΟΑΕΕ

«ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»


«Κοινωνική τορπίλη» χαρακτηρίζει ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τον ΟΑΕΕ, καταθέτοντας ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών για το γεγονός πως ο κατεστραμμένος ασφαλιστικός φορέας, καταστρέφει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, μετατρέποντας σε απαγορευτική την δημιουργία νέων μικρών επιχειρήσεων, αλλά και οδηγώντας σε κοινωνικό αδιέξοδο 450.000 εμπόρους που παραμένουν ανασφάλιστοι, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους!
«Οι φωστήρες πήραν το ΤΕΒΕ, που ήταν ιδιωτικός φορέας και έσφυζε από υγεία, και τον κρατικοποίησαν για να τον κατακλέψουν. Του φόρτωσαν άλλα ταμεία που ήσαν καταχρεωμένα, του αγόρασαν κρατικά ομόλογα που στη συνέχεια τα κούρεψαν και τελικά πτώχευσαν ένα πλεονασματικό ταμείο» τονίζει ο κ. Νικολόπουλος, υπογραμμίζοντας αφενός τις πολύ υψηλές εισφορές (έως και 460 ευρώ τον μήνα), που αποτρέπουν πολλούς νέους να ξεκινήσουν την δική τους μικρή επιχείρηση και αφετέρου, την χρέωση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που δεν παρέχει στους ασφαλισμένους του φορέα.

Ο κ. Νικολόπουλος ρωτάει τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο για να διορθωθεί η κατάσταση και αν υπάρχει σχέδιο ανακούφισης των καταχρεωμένων επαγγελματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...