Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΤΧΣ: Μετατίθεται το χρονοδιάγραμμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank

«Θα προσαρμοστεί ούτως ώστε να ληφθεί υπόψη σε αυτό η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των μελλοντικών κεφαλαιακών αναγκών του ελληνικού τραπεζικού κλάδου»


Μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα, τώρα και το ΤΧΣ με επίσημη ανακοινωσή του επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του newmoney.gr σχετικά με την ανατροπή του χρονοδιαγράμματος για την αύξηση κεφαλαίου της Eurobank , καθώς προαπαιτείται το πόρισμα της Blackrock.


Συγκεκριμένα, το ΤΧΣ ανακοίνωσε ότι:

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Eurobank και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) της 14ης Νοεμβρίου 2013 σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας από τη Eurobank για την άντληση €2 δισ. περίπου μέσω αύξησης κεφαλαίου, το χρονοδιάγραμμα της συναλλαγής θα προσαρμοστεί ούτως ώστε να ληφθεί υπόψη σε αυτό η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των μελλοντικών κεφαλαιακών αναγκών του ελληνικού τραπεζικού κλάδου καθώς και του νέου πλαισίου ανακεφαλαιοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...