Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΟΛΟ ΤΟ Εξώδικο της Emma Delta στην διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ

Το επενδυτικό σχήμα της Emma Delta που έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς του 33% του ΟΠΑΠ κοινοποίησε χθες εξώδικο στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και προσωπικά στα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου.

Στο εξώδικο γίνεται λόγος, για παράνομες και αυθαίρετες πράξεις τόσο από πλευράς Ταμείου, όσο και από την πλευρά των τριών εταιριών που μετέχουν στην κοινοπραξία των λαχείων, δηλαδή του ΟΠΑΠ, που κατέχει το 67% και των Intralot και Scientific Games που έχουν από 16,5%.

Το εξώδικο κοινοποιήθηκε και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και στους δύο παρατηρητές που διαθέτει η τρόικα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Τα βασικά σημεία του,  εστιάζονται στον έλεγχο της κοινοπραξίας για τα λαχεία από τον ΟΠΑΠ και στις συμβάσεις προμήθειας της κοινοπραξίας με τις Intralot και SGI, για τις οποίες η Emma Delta υποστηρίζει ότι είναι παράνομες και επιζήμιες για τον Οργανισμό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...