Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αντίθετοι με τις κινητοποιήσεις για τις Κυριακές Κορκίδης και Μίχαλος


Δεν ωφελούν στην παρούσα φάση οι ακραίες κινητοποίησεις δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης αναφορικά με... την πρόθεση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) για κινητοποιήσεις με το άνοιγμα των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή εφαρμογής του μέτρου.

Αντίθετος με τις κινητοποιήσεις δηλώνει και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Το απόγευμα εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης με το οποίο επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Κοινό συλλαλητήριο διοργανώνουν στις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας έχουν προγραμματίσει για τις 19:00 το απόγευμα στην Ομόνοια και τα προσκείμενα στο ΠΑΜΕ σωματεία εργαζομένων στο εμπόριο και τις υπηρεσίες, και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.

Στους δρόμους κατεβαίνουν έμποροι και εργαζόμενοι στα καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...