Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΒΓΑ, ΕΛΑΪΣ Unilever, Μεβγάλ, Vivartia, Τσακίρης,Tasty στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

UnileverImage via WikipediaΔύο μεγάλα deals και μία καταγγελία θα απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, στις 13 Ιανουαρίου η Επιτροπή θα συζητήσει την υπόθεση εξαγοράς του τομέα εμπορίας, διάθεσης και προώθησης παγωτού της ΕΒΓΑ από την ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις17 Ιανουαρίου, θα συζητηθεί η υπόθεση της απόκτησης αποκλειστικού ελέγχου της Μεβγάλ από τη Vivartia Συμμετοχών, που αφορά στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω υπόθεση ήταν να εξεταστεί στις 10/1, αλλά πήρε μετάθεση λίγων ημερών μετά από αίτημα της δεύτερης, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η καλύτερη οργάνωση  της ακροαματικής διαδικασίας.

Τέλος, ορίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου (αντί για το τέλος Ιανουαρίου που προβλεπόταν) η εξέταση των καταγγελιών της ,  κατά της εταιρείας Tasty Foods για πιθανές παραβάσεις των άρθρων 1, 2 του ν.703/77 και 101, 102 ΣΛΕΕ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...