Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚ

citrusImage by rick via FlickrΣτην ενοικίαση δύο καταστημάτων της εταιρείας Ατλάντικ προχώρησε η διοίκηση της ΑΒ Βασιλόπουλος, με σκοπό τη λειτουργία τους ως καταστήματα ΑΒ.

Τα καταστήματα βρίσκονται στην περιοχή της Καισαριανής (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 143) και στον Κορυδαλλό (Γρηγορίου Λαμπράκη 102) και διαθέτουν το καθένα χώρο πώλησης 500 τ.μ.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου αναμένεται να λειτουργήσει το κατάστημα της Καισαριανής, ενώ αυτό του Κορυδαλλού το πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου. Στην ΑΒ θα εργαστεί όλο το παλαιό προσωπικό και των δύο καταστημάτων, 23 άτομα για το κατάστημα της Καισαριανής και 20 για το κατάστημα του Κορυδαλλού, αναγνωρίζοντας σε κάθε έναν το χρόνο προϋπηρεσίας του στην εταιρεία «Ατλάντικ».

Παράλληλα η ΑΒ συνέβαλε στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. Οι εργαζόμενοι της Ατλάντικ ήδη εκπαιδεύονται σε άλλα γειτονικά καταστήματα ΑΒ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...