Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Unilever-ΕΒΓΑ

Unilever AustralasiaImage via Wikipedia
Σε υπογραφή συμφωνίας προχώρησαν Unilever και ΕΒΓΑ, βάσει της οποίας η Unilever αποκτά τις μάρκες παγωτού της ΕΒΓΑ, καθώς επίσης και το δίκτυο διανομής τους.
Σε συνέχεια της θετικής γνωμοδότησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στις 13 Ιανουαρίου, η Unilever και η ΕΒΓΑ προχώρησαν στην υπογραφή της συμφωνίας, βάσει της οποίας η Unilever αποκτά τις μάρκες παγωτού της ΕΒΓΑ (μεταξύ των οποίων τα Scandal, Variete και Karabola), καθώς επίσης και το δίκτυο διανομής τους.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η ΕΒΓΑ διατηρεί τις παραγωγικές εγκαταστάσεις και το κέντρο αποθήκευσής της και θα παράγει τόσο τα υπάρχοντα παγωτά ΕΒΓΑ, καθώς και ορισμένα παγωτά της Unilever για την εγχώριο αγορά και το εξωτερικό.

Μέσα από τη στρατηγική αυτή συνεργασία, εμπλουτίζεται σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των παγωτών της Unilever στη χώρα μας, φέρνοντας το παγωτό ακόμη πιο κοντά στον Έλληνα καταναλωτή μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου διανομής και την ενίσχυση της καινοτομίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, κ. Σπύρος Δεσύλλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμφωνία αυτή μας γεμίζει αισιοδοξία μιας και αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσης της Unilever να επενδύει με συνέπεια στην ελληνική αγορά παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...