Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ: "Αντιπρόταση από την Ε.Ε. στον γαλλογερμανικό άξονα"
"Συμβιβαστική πρόταση ενόψει της συνόδου κορυφής της 25ης Μαρτίου επεξεργάστηκε και κατέθεσε στις χώρες της ευρωζώνης ο πρόεδρος των «27» Χέρμαν Βαν Ρομπέι".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Χρυσή τομή για το χρέος. Συμβιβαστική λύση προτείνει η Κομισιόν"
"Συμβιβαστική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος χρέους στην Ευρωζώνη παρουσίασαν, χθες, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Φαν Ρομπέι και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο".

ΚΕΡΔΟΣ: "Απολύσεις στην Cosmote γερό ψαλίδισμα στον ΟΤΕ"
"«Μαχαίρι» στο λειτουργικό κόστος επιχειρεί να βάλει η διοίκηση του ΟΤΕ, προχωρώντας σε περικοπές 120 θέσεων στην Cosmote αλλά και σε «ψαλίδισμα» επιδομάτων και υπερωριακής απασχόλησης στη μητρική, ύψους 32 εκατ. ευρώ".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Η Ευρώπη προετοιμάζει συμβιβαστικές προτάσεις"
"Το σχέδιο τελικής πρότασης για το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, το οποίο θα συζητηθεί στη συνάντηση των ηγετών της Ευρωζώνης στις 11 Μαρτίου και το οποίο διαφοροποιείται μερικώς από τις "ιδέες" του γαλλογερμανικού άξονα, παρουσίασε, χθες, ο πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπεϊ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...