Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Μία στις τρεις εταιρείες θα μειώσει το προσωπικό της

ALBA Graduate Business SchoolImage via WikipediaΜία στις τρεις εταιρείες θα μειώσει το προσωπικό της, μία στις δύο δεν θα προβεί καθόλου σε αυξήσεις τους επόμενους 12 μήνες και μία στις έξι εταιρείες θα μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων. Και ενώ οι εταιρείες προχωρούν σε δύσκολες αποφάσεις για να αντιμετωπίσουν την οικονομική ύφεση, η πλειοψηφία τους δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον.

Ο Δείκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το 1ο εξάμηνο του 2011 σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το ALBA Graduate Business Schoolπαραμένει χαμηλός αλλά σταθερός συγκριτικά με το προηγούμενο εξάμηνο. Ο Δείκτης συνεχίζει για 5ο εξάμηνο να είναι κάτω από την τιμή του 100 (80), γεγονός που μεταφράζεται σεμείωση και στασιμότητα των δραστηριοτήτων προσέλκυσης και επιλογής νέων στελεχών. 

Κόντρα στα αποτελέσματα της έρευνας και με σκοπό να τονιστούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες, το ALBA Graduate Business School πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση την Τρίτη 1η Μαρτίου όπου νέοι επιχειρηματίες συζήτησαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη, δίνοντας έτσι μια νότα αισιοδοξίας από τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...