Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εφορία: Μια "λυπητερή" κάθε μήνα...


Ραβασάκια της Εφορίας για την εισοδηματική εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, την έκτακτη εισφορά για Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών, σκάφη και πισίνες, θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν σταδιακά οι φορολογούμενοι από τα τέλη Αυγούστου.

Στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν τρόπους για τον επιμερισμό αυτών των βαρών με την αποστολή, πιθανότατα, ενός σημειώματος ανά μήνα στον κάθε υπόχρεο, ούτως ώστε να μη συμπέσουν όλα μαζί και να μην επιβαρύνουν δραματικά τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς Αν, δηλαδή, κάποιος πρέπει να πληρώσει τόσο εισφορά αλληλεγγύης όσο και τέλος επιτηδεύματος, να μην περιλαμβάνονται και τα δύο μαζί στο ίδιο σημείωμα - όπως εισηγούνται οι υπηρεσιακοί παράγοντες - άλλα να αποσταλούν δύο διαφορετικά ειδοποιητήρια, για παράδειγμα ένα τον Σεπτέμβριο και ένα τον Οκτώβριο. Απομένει επίσης να ξεκαθαριστεί ο τρόπος πληρωμής των εισφορών, σε πόσες δηλαδή δόσεις θα μπορεί να γίνει, το ελάχιστο ύψος της καθεμιάς από αυτές, αν θα παρέχεται έκπτωση για την εφάπαξ εξόφληση κ.λπ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...