Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Γιατί οι gay είναι... αναγκαίοι στην κρίση

Crowd in support of Gay MarriageImage via WikipediaΜε την κρίση να πλήττει όλο και περισσότερους κλάδους και την κυβέρνηση ανύμπορη να λάβει ουσιαστικά μέτρα τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας, ίσως η κοινωνική υπέρβαση με τη νομιμοποίηση των gay γάμων να αποτελέσει μια κάποια λύσις για κάποιες περιοχές που πήττονται περισσότερο από την κρίση. Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε και ο συντηρητικός Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ επιτρέποντας τους από τις 23 Ιουλίου και καθιστώντας την πόλη του την έκτη στον κόσμο που το επιτρέπει.  

Αν λοιπόν οι χώρες με αξιολόγιση ΑΑΑ είναι ένα κλειστό club οι περιοχές όπου επιτρέπονται οι γάμοι των gay είναι ακόμα λιγότερες, ενώ ο πληθυσμός των ομοφιλοφίλων βαίνει σταθερά αυξανόμενος.
«Όταν αρχίσει ο τουρισμός στο Διάστημα, ένα από τα πρώτα τουριστικά γραφεία που θα ανοίξει θα απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους» υποστήριξε πριν χρόνια ο ταξιδιωτικός συντάκτης Τόνι Λέοναρντ. Μπορεί να ακούγεται ειρωνικό ή υπερβολικό όμως οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια της τουριστικής αγοράς. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...