Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αποκαλύψεις για τον "γάμο" Μαρινάκη - Κουρή



Αποκαλύψεις για τον "γάμο" Μαρινάκη - Κουρή και αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο ALTER και τις σχέσεις του εφοπλιστή με τον (συνεταίρο του ) Γιάννη Αλαφούζο και την (κουμπάρα του) Ντόρα Μπακογιάννη δημοσιεύει η φημερίδα Deal news που κυκλοφόρησε σήμερα.Ο Κουρής, ο Βγενόπουλος, η Ντόρα και το ποδόσφαιρο

Στην Deal news μπορείτε να διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, το χρηματιστήριο και την πολιτική. Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.

Πρώτο θέμα της εφημερίδας η κατάρρευση των τραπεζών, όπου αναφέρει ότι η κυβέρνηση τρέμει την πτώχευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Σανίδα σωτηρίας από τον «τσάρο» το νομοσχέδιο. Τι προβλέπει με την σύστασή της Bridge Bank. Η εξάρτηση από το κράτος, η μη ρευστότητα και η ΕΚΤ. Τέσσερις τράπεζες ήδη στο «κόκκινο». Οι μαύρες τρύπες και οι ζημιές που φέτος φτάνουν στα 5,52 δις ευρώ. Ζημιές 4,5 δις ευρώ από τα ομόλογα. Στα 10,5 δις κατρακύλησε η κεφαλαιοποίηση. Ανέφικτος ο «παρά φύση γάμος» πριν από τον έλεγχο. Σκέψεις για δημιουργία Επενδυτικής Τράπεζας. Έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος για παράνομες χρεώσεις.

Οι ΑΜΚ και οι κινήσεις εκτός συνόρων. Έκανε πίσω ο Βενιζέλος με την τρόικα. Με αφορμή την εμπλοκή στην Ευρώπη δείχνει «καλό πρόσωπο». Δεν κουβεντιάζει αναθεώρηση των στόχων. Οι Γερμανοί τάσσονται κατά των εγγυήσεων της Ελλάδας.

Ακόμη στην Deal News μπορείτε να δαβάσετε:

Παραίτηση – βόμβα του Παμπούκη. Υπουργός χωρίς Υπουργείο;

Σε μια ξεχωριστή, αποκλειστική συνέντευξη μιλά ο γκουρού των αγορών David Roz για τις ευκαιρίες για day Trading στο Χρηματιστήριο.

Ακόμη: Κέρδη 13,6 εκατ. αντί για 196,13 εκατ. ευρώ στα Super market. Η ελεύθερη πτώση 85,17% των ισχυρών.Εκτός από την Carrefour που είχε ζημιές οι άλλοι αντέχουν. Το πλάνο των κινήσεών τους.

Επίσης: Βασίλης Θεοχαράκης. Η στρατηγική επέκτασης του Mr Nissan. Ο «αυτοκινητάς» μπήκε στις τράπεζες, τη ναυιλία, τις ασφάλειες και την Υγεία.Η συνεργασία του με τον Μινέττα, η πτώση τζίρου και τα σχέδια για να νικήσει την κρίση.

Στην DEAL news μια αποκάλυυψη και για τον Σπύρο Λάτση: Τώρα «χτυπάει» και τα σκουπίδια.

Διαβάστε ακόμη:
Δημήτρης Κοντομηνάς: 50 εκατ. δολάρια για το Falcon της Dassault.

Μιχάλης Ιωαννίδης: Φουρτούνες με την Ocean Tankers.

Γιώργος Μπατατούδης: Επέστρεψε από τη Λιβύη ο «Μπάτμαν»

Η DEAL news είναι η πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα και θα την βρείτε στα περίπτερα κάθε Παρασκευή και όλη την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...