Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μικρή χρονική ελάφρυνση στο πακέτο των νέων μέτρων".

"Σε τέσσερα αντί για τρία χρόνια θα επιμεριστούν τα μέτρα ύψους 12,77 δισ. ευρώ, που περιλαμβάνει η «μεσοπρόθεσμη έκθεση στρατηγικής για τον προϋπολογισμό», οι γενικές αρχές της οποίας εγκρίθηκαν χθες από την τρόικα", γράφει στο σημερινό της φύλλο η «Ν».


ΕΞΠΡΕΣ: "Προσήλωση στους στόχους για επιμήκυνση των 110 δισ.".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι πρέπει να παραταθεί η προθεσμία αποπληρωμής του δανείου που θα λάβει η Ελλάδα από τον μηχανισμό στήριξης, αποσαφηνίζοντας ότι η δημόσια αναφορά από τον ίδιο στο ζήτημα της επιμήκυνσης σημαίνει ότι είναι δεδομένη η συναίνεση των χωρών της ευρωζώνης".


ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Οι 5 όροι της Α. Μέρκελ. Οι δεσμεύσεις για ρύθμιση του χρέους".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σύμφωνα με το σχέδιο της καγκελαρίου Α. Μέρκελ που φθάνει στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για να διατυπωθούν παρατηρήσεις πριν από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής προβλέπεται ότι με σχέδιο νόμου θα κυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο το Σύμφωνα Ανταγωνιστικότητας που προτείνει ο γαλλογερμανικός άξονας".


ΚΕΡΔΟΣ: "Σε διαπραγμάτευση τα διόδια".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ανοιχτό άφησαν το ενδεχόμενο μείωσης των τιμών των διοδίων οι εκπρόσωποι των κοινοπραξιών, που κατασκευάζουν τους πέντε αυτοκινητοδρόμους με τη μέθοδο της παραχώρησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...