Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αναζητώνται 19 δισ. ευρώ στη μάχη του ελλείμματος".
"Το φιλόδοξο στόχο για τη μείωση του ελλείμματος κατά 19 δισ. ευρώ μέχρι το 2015 εμπεριέχει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα προσαρμογής της περιόδου 2012-2015, που παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο ΥΠΟΙΚ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου", γράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Ν».
ΕΞΠΡΕΣ: "Την απειλή στάσης πληρωμών αντιμετωπίζουν 225.000 ΜμΕ".
Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "περισσότερες από 225.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις απειλούνται με αναστολή λειτουργίας μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ επιπλέον 215.000 είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσουν ανάλογο κίνδυνο".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα υψηλά «βλέπει» το ΧΑ. Οι ξένοι προεξοφλούν λύση για το χρέος".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων έξι μηνών έκλεισε χθες η χρηματιστηριακή αγορά, με το Γενικό Δείκτη να βρεθεί ενδοσυνεδριακά πάνω από τις 1.700 μονάδες".
ΚΕΡΔΟΣ: "Κακοφορμισμένη πληγή τα χρέη των κρατικών νοσοκομείων...".
Η εφημερίδα γράφει ότι "το «Κέρδος» παρουσιάζει σήμερα την ανάλυση των ισολογισμών 12 ακόμη δημόσιων νοσοκομείων, απ΄όπου προκύπτει ότι απορροφούν τεράστια ποσά, ενώ οι ζημιές παραμένουν σε υπέρογκα μεγέθη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...